Forax Kft.
Kezdőlap Szolgáltatásaink Ügyfeleinknek
Radinszky András

0620/944-0963

radinszky.andras@forax.hu

Szalai Zoltán

0620/970-4634

szalai.zoltan@forax.hu

MAGUNKRÓL

A Forax Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 1991-ben alakult. Alapítói és jelenlegi tagjai is magyar mérnökök.

A kezdetektől komplex informatikai megoldások nyújtása volt a célunk, a lehető legtöbb feladat egy kézben tartásával és menedzselésével. Ennek megfelelően – az alapvetően KKV szektor mikro- és kisvállalkozásai számára – kiszervezett IT részlegként segítjük partnereink munkáját.

A döntési és fejlesztési folyamatokban proaktívan is részt veszünk, igény esetén az ügyfél ötletét szakmai feladattá alakítjuk, a szükséges eszközöket beszerezzük, telepítjük, üzemeltetjük, ha szükséges betanítjuk, és hosszú távú támogatást nyújtunk.

Az indulás óta Microsoft Partnerek vagyunk. 2018-ban a hazai Office365/felhőmegoldás értékesítő cégek Skyscanner TOP15 kiemelt kategóriájába kerültünk, illetve a Microsoft DaaS (Device As A Service) szolgáltatását országosan képviselő 3 cég egyike lettünk.

Rendelkezünk ’ESET Business szakértő partner’ viszonteladói minősítő tanúsítvánnyal is.

A klasszikus rendszerüzemeltetési feladatok mellett közel 20 éve egyre jelentősebb, mostanra teljesen önálló profilunk az Office programok üzleti folyamatokban megvalósuló használatát segítő VBA programozás.
Az egyszerű Excel automatizálási rutinoktól az Office programok komplex, rendszer szintű használatát segítő megoldásokat készítünk. Ilyen jellegű projektünk 2003-ban a HMS CARAT európai regionális innovációs fejlesztési versenyében, míg 2016-ban a Nespresso Employee Excellence Award versenyén az ’Embrace Our Journey to Excellence’ hatékony működést segítő programok kategóriájában első díjat nyert.
Ehhez a profilunkhoz kapcsolódóan igény esetén kihelyezett Excel-oktatást vállalunk ügyfeleinknél.

©Forax Kft. 1991-2018